Zoek in de buurt

Afstand

Locatie

Merkenoverzicht

Tweedehands Wilier

Tweedehands WilierHet Italiaanse Wilier staat bekend om zijn luxe design van haar fietsen. Bij een tweedehands Wilier staat de passie voor wielrennen en fietsen in het algemeen voorop. De vele overwinningen van professionals op zowel de mountainbike als de wielrenner zijn het bewijs dat een tweedehands Wilier bekend staat om zijn kwaliteit. De perfecte balans tussen traditie en innovatie is dan ook altijd terug te vinden in een tweedehands Wilier.

TIP!: Wil je snel en gemakkelijk de juiste fiets te zien krijgen? Maak dan gebruik van het verfijningsmenu aan de linkerzijde van de pagina!

Bekijk hier alle tweedehands Wilier fietsen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Wilier is opgericht in het Italiaanse Bassano del Grappa. In 1906 werd dankzij het briljante idee van een handelaar uit Bassano, genaamd Pietro Dal Molin, Wilier opgericht. Langs de oevers van de rivier Brenta, startte hij in zijn eigen smederij met het bouwen van de fietsen. Door de toenemende vraag naar fietsen werd het merk als snel een succes en was Dal Molin vastbesloten om een professioneel team, aangevoerd door Tiestin Giordano Cottur, op te zetten. Hieruit rijst zich ook meteen de naam die in 1945 werd veranderd naar Wilier Triestina.

Een tweedehands Wilier heeft in de huidige tijd een belangrijke plek in het hart van vele fiets fanaten veroverd. De ontwikkeling van een nieuwe tweedehands Wilier begint met een potlood en een vel papier. Doordat er op een tweedehands Wilier ontelbare testen worden uitgevoerd eindigt het productieproces met de toepassing van geavanceerde materialen en technologische innovaties.

Rijders die al eerder voor een tweedehands Wilier hebben gekozen, weten dat ze niet zomaar voor de eerste beste fiets zijn gegaan. Die gene weten dat hun tweedehands Wilier een deel van de geschiedenis van het fietsen vertegenwoordigt. Kortom een Tweedehands Wilier is een fiets voor de echte liefhebber.