Zoek in de buurt

Afstand

Locatie

Merkenoverzicht

Tweedehands Scott

Tweedehands ScottHet Zwitserse Scott staat voor innovatieve fietsen met een goed uitgedacht frame. Tweedehands Scott fietsen vindt je in de categorie: Racefiets, Mountainbike, Hybride Fiets en Elektrische Fiets. Een tweedehands Scott biedt de Amerikaanse bluf en robuustheid, gecombineerd met Zwitserse precisie.   

TIP!: Wil je snel en gemakkelijk de juiste fiets te zien krijgen? Maak dan gebruik van het verfijningsmenu aan de linkerzijde van de pagina!

Bekijk hier alle tweedehands Scott fietsen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Ooit begonnen als Scott USA maar sinds het hoofdkantoor in het Zwiterse Givisiez staat is de naam ingekort tot Scott. Ooit schreef Scott geschiedenis door in 1989 het eerste aerostuur te maken. Greg Lemond maakte hier dankbaar gebruik van en won hiermee de Tour de France.

Vandaag de dag staat een tweedehands Scott nog steeds bekend als een high tech merk. 3 punten zijn belangrijk voor een tweedehands Scott namelijk: lichte, stijve en betrouwbare fietsen bouwen. Deze kenmerken zorgen ervoor dat je met een tweedehands Scott snel op tempo komt en strak en veilig door de bochten stuurt. ’s Werelds beste mountainbikers en wielrenners rijden dan ook rond op fietsen van tweedehands Scott. Dit zorgt ervoor dat jij als recreant op een tweedehands Scott fiets rijdt die is geïnnoveerd door de ervaring van professionals.

Al eerder op een tweedehands Scott gereden? Ontdek dit innovatieve merk en kies voor een tweedehands Scott fiets.