Zoek in de buurt

Afstand

Locatie

Merkenoverzicht

Tweedehands RIH

Tweedehands RIHDe collectie hybride- en stadsfietsen van RIH wordt gekenmerkt door topkwaliteit. Iedere tweedehands RIH fiets is net even anders. Dit komt doordat tweedehands RIH fietsen handmatig gelakt en opgebouwd zijn. Een tweedehands RIH-fiets is en blijft een klasse apart!

TIP!: Wil je snel en gemakkelijk de juiste fiets te zien krijgen? Maak dan gebruik van het verfijningsmenu aan de linkerzijde van de pagina!

Bekijk hier alle tweedehands RIH fietsen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Het merk RIH wordt in 1921 opgericht door de gebroeders Bustraan in hun winkel in de Amsterdamse Jordaan. In eerste instantie bouwde RIH alleen maar stalen racefietsen. Het merk kreeg al snel wereldfaam door het grote aantal wielrenners dat successen behaalde op een racefiets van RIH. Dankzij de vele successen in de wielersport groeide de bekendheid van het merk. In de loop der jaren zijn 63 wereldkampioenen en olympische-goud-winnaars op een RIH fiets over de eindstreep gekomen. Hierdoor heeft het merk erg veel specialistische kennis opgebouwd om uiteindelijk te vertalen naar een tweedehands RIH van nu.

Een tweedehands RIH fiets is een klasse apart door gebruik te maken van kwaliteitsonderdelen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Doordat de kwaliteit van een tweedehands RIH word gewaarborgd blijft een tweedehands RIH ook na een lange periode nog steeds goed fietsen. De medewerkers van RIH controleren ieder frame en alle onderdelen, zodat iedere tweedehands RIH beschikt over de vereiste kwaliteit.  

De kennis die in een tweedehands RIH gestopt is, komt weer terug op het wegdek en dat is duidelijk merkbaar.