Zoek in de buurt

Afstand

Locatie

Filters

Merkenoverzicht

Tweedehands Multicycle

Tweedehands MulticycleIemand die graag de wereld rond wil fietsen, stelt andere eisen aan zijn fiets dan iemand die zijn fiets voornamelijk gebruikt om te toeren of om naar het woon-werkverkeer. De tweedehands Multicycle fietsen zijn tot in de details afgestemd op de wensen van de eindgebruiker. Deze denkwijze heeft geresulteerd in een gevarieerd programma tweedehands Multicycle fietsen die één gemeenschappelijke deler hebben: fantastisch fietsen!

TIP!: Wil je snel en gemakkelijk de juiste fiets te zien krijgen? Maak dan gebruik van het verfijningsmenu aan de linkerzijde van de pagina!

Bekijk hier alle tweedehands Multicycle fietsen

Rooster  Lijst 

Totaal 1 fietsen

Stel een Aflopende Directie in
Onderstaande fietsen zijn geplaatst door 1 verschillende dealers
 • Tweedehands Multicycle Mature E 2012 N8

  Multicycle Mature E 2012 N8

  Multicycle Mature E 2012 N8....

  Bouwjaar 2012
  Framemaat 53
  Merk Multicycle
  Positie motor Voorwiel

  Geplaatst op: 12 januari 2016

  Dealer

  Tweedehands fiets

  € 1.349,00 meer info

Rooster  Lijst 

Totaal 1 fietsen

Stel een Aflopende Directie in

Multicycle werdt in 1977 opgericht in de Achterhoek. Er was in die tijd veel vraag naar recreatieve fietsen, maar de gebruiksvriendelijkheid liet vaak nog te wensen over. Multicycle speelde hierop in met handgemaakte fietsen die comfort en kwaliteit boden. Vanaf de eerste dag in 1977 tot nu zorgt passie van de vakmensen bij Multicycle voor kwaliteit en vernieuwing. Een doorbraak voor Multicycle was het versnellingssysteem met vrijloop in de crank, dat schakelen veel eenvoudiger maakte dan met een normaal derailleur. Ook met andere innovaties zoals hydraulische remmen en de eerste accuverlichting, trok het merk vaak de aandacht. 

Een tweedehands Multicycle staat voor passie en techniek. Tweedehands Multicycle fietsen zijn in eigen huis ontwikkeld, samengesteld en afgemonteerd. Tweedehands Multicycle fietsen zijn zelfs in eigen lakkerij gespoten. Dit zorgt ervoor dat een tweedehands Multicycle een eigentijds maar toch ook een exclusief design heeft. Iedere tweedehands Multicycle is ooit volledige afgemonteerd door één monteur wat zorgt voor hogere kwaliteit. Een tweedehands Multicycle fiets is dus vakwerk met een personal touch.

Ga je dus voor een lichte, moderne, sportieve maar ook elegante fiets? Kijk dan eens bij een tweedehands Multicycle!