Zoek in de buurt

Afstand

Locatie

Merkenoverzicht

Tweedehands Merida

Tweedehands MeridaMerida is een wereldwijde speler in de fietsindustrie. Het Taiwanese bedrijf produceert in  5 verschillende fabrieken, 2,2 miljoen fietsen per jaar. Een tweedehands Merida is een fiets die alles omvat. Van instap niveau tot high-end racefietsen, mountainbikes, hybride- en zelfs elektrische fietsen. Bij een tweedehands Merida vind je het allemaal.

TIP!: Wil je snel en gemakkelijk de juiste fiets te zien krijgen? Maak dan gebruik van het verfijningsmenu aan de linkerzijde van de pagina!

Bekijk hier alle tweedehands Merida fietsen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Ike Tseng, Merida-oprichter was een visionair en een man met eergevoel. Op een reis door Noord-Amerika in de jaren 70 zag hij aan de deur van een fietsenwinkel een bordje hangen waarop stond dat fietsen uit Taiwan vanwege de slechte kwaliteit niet er reparatie konden worden aangeboden. Toen Ike dat las begon er iets te borrelen. Tijd voor verandering dacht hij want kort daarna in 1972, opende de eerste fabriek van Merida in Yuonlin. De naam 'Merida' werd door de man wiens levensmotto was "move with passion and courage", niet toevallig gekozen. De drie lettergrepen "Me-Ri-Da" betekenen zoiets als zinvol of betekenisvol. Het bedrijf richt zich sinds de oprichting op het doel om uitsluitend mooie en waardevolle producten te maken. 

Tweedehands Merida fietsen zijn van een zeer hoge kwaliteit. Tweedehands Merida fietsen vind je in verschillende categorieën: Zo vind je tweedehands Merida fietsen in de categorie: Racefiets, Mountainbike, Elektrische Fiets en Hybride Fiets. Een tweedehands Merida bestaat uit een hoogwaardig frame en is afgewerkt met top componenten. Wie al over een tweedehands Merida beschikt weet exact wat de kwaliteit van een tweedehands Merida frame doet met de prestaties.

Wie dus kiest voor een sportieve kwaliteitsfiets, vindt bij een tweedehands Merida de ideale fiets.