Zoek in de buurt

Afstand

Locatie

Merkenoverzicht

Tweedehands Kalkhoff

Tweedehands KalkhoffKalkhoff is een Duitse fietsenbouwer en is ieder jaar weer toonaangevend in innovaties. De tweedehands Kalkhoff modellen werden ontwikkeld, getest en gebouwd in Duitsland. Kalkhoff bestaat als sinds 1919 en de combinatie van kennis uit het verleden en een scherpe blik op het heden, maakt het dat een tweedehands Kalkhoff al jaren de perfecte fiets op de markt is.

TIP!: Wil je snel en gemakkelijk de juiste fiets te zien krijgen? Maak dan gebruik van het verfijningsmenu aan de linkerzijde van de pagina!

Bekijk hier alle tweedehands Kalkhoff fietsen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Sinds 1919 is Kalkhoff gevestigd in het Duitse Cloppenburg. De toen 16 jarige Heinrich Kalkhoff begon met het handelen in fietsonderdelen en startte in 1923 met het produceren van zijn eigen fietsen. In 95 jaar zijn er indrukwekkende tweedehands Kalkhoff fietsen geproduceerd op zowel technisch als design front. Elk jaar presteren ze het weer om nieuwe trends in de branche te lanceren en grote innovaties op de markt te brengen.   

Een tweedehands Kalkhoff is op de Nederlandse markt vooral bekend door de collectie elektrische fietsen. Tweedehands Kalkhoff fietsen biedt hierin één van de meest omvangrijke assortimenten. Een tweedehands Kalkhoff maakt gebruik van een Panasonic of het eigen Impuls ondersteuningssysteem. Het voordeel van een tweedehands Kalkhoff is dat de fiets een extreem lage instap biedt. Dit samen met de Duitse degelijkheid is het betrouwbaarheid en gemak ten top!

Tweedehands Kalkhoff modellen zijn sportief, uiterst betrouwbaar en scherp geprijsd! Zijn betrouwbaarheid en gemak jouw wensen? Kies dan voor een tweedehands Kalkhoff fiets.