Zoek in de buurt

Afstand

Locatie

Merkenoverzicht

Tweedehands Haibike

Tweedehands HaibikeEen tweedehands Haibike staat voor innovatie en ontwikkeling en is op elk gewenst prijsniveau leverbaar. Wereldberoemd zijn de sportieve elektrische fietsen van Haibike. Naast de elektrische fietsen vindt je bij een tweedehands Haibike ook een ruime keuze aan mountainbikes en racefietsen voor zowel beginners als professionals. 

TIP!: Wil je snel en gemakkelijk de juiste fiets te zien krijgen? Maak dan gebruik van het verfijningsmenu aan de linkerzijde van de pagina!

Bekijk hier alle tweedehands Haibike fietsen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Het merk Haibike is in 1996 opgericht door Susanne en Felix Puello in Schweinfurt. Dit nog jonge merk lanceerde als snel haar eerste full-suspension genaamd de Hai End in 1999. In 2005 begon Haibike met de eerste ontwikkeling van carbon mountainbikes zie ze tot op de dag van vandaag nog steeds produceren. 

Als je voor een tweedehands Haibike kiest, kies je voor pure sportiviteit. Het aanbod van tweedehands Haibike fietsen varieert van sportfietsen voor beginners tot professionele wedstrijdfietsen van topkwaliteit en tweedehands Haibike racefietsen en mountainbikes voor speciale toepassingen (b.v. downhill, free ride en cross-country).

Ga je dus voor een tweedehands Haibike dan ga je voor sportiviteit. Een tweedehands Haibike staat garant voor een geweldige rij ervaring en voor de juiste prijs ben je ook bij een tweedehands Haibike aan het juiste adres. Een tweedehands Haibike is een fiets door professionals, voor professionals.