Zoek in de buurt

Afstand

Locatie

Filters

Bouwjaar

Bouwjaar

Framemaat

Framemaat

Versnellingen Hybride

Versnellingen Hybride

Accu capaciteit

Accu capaciteit

Systeem motor (wiel)

Systeem motor (wiel)

Merkenoverzicht

Tweedehands Giant

Tweedehands GiantGiant is een Taiwanese fietsfabrikant en met 8 miljoen frames per jaar de grootste frame producent van de wereld. Met een enorm brede collectie aan tweedehands Giant fietsen en een hoge kwaliteit is tweedehands Giant al 40 jaar een fiets voor iedereen, over de hele wereld. Goede fietsen, goede uitrustingen en een kwalitatief hoogstaande technologie. Dat is waar een tweedehands Giant voor staat!

TIP!: Wil je snel en gemakkelijk de juiste fiets te zien krijgen? Maak dan gebruik van het verfijningsmenu aan de linkerzijde van de pagina!

Bekijk hier alle tweedehands Giant fietsen

Rooster  Lijst 

Totaal 7 fietsen

Stel een Aflopende Directie in
Onderstaande fietsen zijn geplaatst door 4 verschillende dealers

Rooster  Lijst 

Totaal 7 fietsen

Stel een Aflopende Directie in

Giant is opgericht in 1972 in Dajia, Taiwan door Koning Liu en enkele vrienden met een missie om betere fietsen te bouwen. In eerste instantie maakte Giant uitsluitend fietsen voor andere fiets fabrikanten die ook verkocht werden onder andere merknamen, als een private label. Pas in 1986 ging Giant fietsen onder haar eigen merknaam maken en verkopen. Giant wilde een mountainbike produceren die concurrent was in de snel groeiende markt. 

Vandaag de dag is een Giant een merk met verkoopkantoren in meer dan 50 landen en worden de tweedehands Giant fietsen verkocht in meer dan 10.000 winkels over de hele wereld. De tweedehands Giant fietsen winnen wereldkampioenschappen maar ook wereldwijde design prijzen.

Het belangrijkste voor Giant is dat haar tweedehands Giant fietsen de harten van de mensen veroverd, die ervoor gekozen hebben om een tweedehands Giant fiets een onderdeel van hun leven te maken. Giant ondersteund die keuze met een brede collectie tweedehands Giant fietsen en heeft daarom voor iedereen wat wils. Een tweedehands Giant biedt jou als fietser een vertrouwde basis op elke weg, elk pad of elke trail die voor je ligt.