Zoek in de buurt

Afstand

Locatie

Filters

Merkenoverzicht

Tweedehands Focus

Tweedehands FocusFocus is een Duitse producent van fietsen. Focus biedt de veeleisende fietser een brede lijn tweedehands Focus fietsen. Tweedehands Focus fietsen vindt je onder andere onder: racefietsen, mountainbikes, hybride fietsen en elektrische fietsen. Focus is nauw verbonden aan de professionele wielersport en is gewend naar de vraag van topprestaties. De samenwerking met voormalige professionele fietsers en één van 's werelds beste wielerploegen maakt het ook voor de serieuze amateurs tot eerste klas tweedehands Focus fietsen!

TIP!: Wil je snel en gemakkelijk de juiste fiets te zien krijgen? Maak dan gebruik van het verfijningsmenu aan de linkerzijde van de pagina!

Bekijk hier alle tweedehands Focus fietsen

Rooster  Lijst 

Totaal 1 fietsen

Stel een Aflopende Directie in
Onderstaande fietsen zijn geplaatst door 1 verschillende dealers
 • Tweedehands Easy Glider

  Easy Glider

  Framemaat 53
  Merk Focus
  Positie motor Middenmotor

  Geplaatst op: 12 april 2018

  Dealer

  Tweedehands fiets

  € 375,00 meer info

Rooster  Lijst 

Totaal 1 fietsen

Stel een Aflopende Directie in

In 1992 richt Mike Kluge het bedrijf Focus op. Hij was zelf een veldrijder en drievoudig wereldkampioen. In 1993, een jaar na de oprichting werd het bedrijf overgenomen door Derry Cycle om de kwaliteit en de productie van de fiets te verbeteren. In dat zelfde jaar werd oprichter Mike Kluge op zijn Focus Duits nationaal kampioen en eerste in het wereldwijde klassement.

In eerste instantie richtte Focus zich op tweedehands Focus cyclocrossers, mountainbikes en later ook op tweedehands Focus hybride fietsen. Pas later in 2003 volgt de stap in het racefietsen segment met in 2006 het eerste tweedehands Focus carbon frame. 

Doordat een tweedehands Focus is gebaseerd op de feedback van atleten, is er sprake van vooruitstrevende techniek. Zo loopt een tweedehands Focus vaak voor op haar concurrentie. Wie dus kiest voor een tweedehands Focus fiets kiest voor Duitse kwaliteit.