Zoek in de buurt

Afstand

Locatie

Filters

Merkenoverzicht

Tweedehands Flyer

Tweedehands FlyerFlyer heeft al 15 jaar ervaring en is de meest exclusieve fiets met Zwitserse precisie. Alle tweedehands Flyer fietsen onderscheiden zich door zijn hoogwaardige en duurzame onderdelen. Dit zorgt er mede voor dat tweedehands Flyer fietsen een laag gewicht hebben. Het brede assortiment van tweedehands Flyer fietsen biedt voor iedere consument de ideale tweedehands fiets.

TIP!: Wil je snel en gemakkelijk de juiste fiets te zien krijgen? Maak dan gebruik van het verfijningsmenu aan de linkerzijde van de pagina!

Bekijk hier alle tweedehands Flyer fietsen

Rooster  Lijst 

Totaal 1 fietsen

Stel een Aflopende Directie in
Onderstaande fietsen zijn geplaatst door 1 verschillende dealers
 • Tweedehands Flyer

  Flyer

  Framemaat 50
  Merk Flyer
  Positie motor Middenmotor

  Geplaatst op: 12 april 2018

  Dealer

  Tweedehands fiets

  € 799,00 meer info

Rooster  Lijst 

Totaal 1 fietsen

Stel een Aflopende Directie in

Sinds 1995 heeft de Zwitserse fabrikant Flyer zich volledig gericht op de productie van elektrische fietsen. Door gebruik te maken van de modernste technologie, innovatief design en een ambachtelijke zorgvuldigheid, zorgt Flyer er voor om de Zwitserse kwaliteit hoog te houden. In haar fabriek, die gevestigd is in Huttwil dicht bij het Emmental,  hebben de 200 medewerkers maar één doel voor ogen: innovatieve oplossingen combineren met een uniek en herkenbaar design met Zwitserse kwaliteit.

Met slechts één tik op de pedalen, zoeft u vooruit op een tweedehands Flyer. Op welk terrein je je ook bevind, vlak of gebergte. De elektrische Panasonic motor waarvan een tweedehands Flyer is voorzien voel je wel, maar hoor je niet. De motor is centraal in een tweedehands Flyer geplaatst, wat voor de ideale kracht overbrenging zorgt. De techniek van een tweedehands Flyer fiets is zodanig ontworpen, dat deze ook zonder de inschakeling van de motor zeer goed rijdt.

Het assortiment bij een tweedehands Flyer is erg breed en biedt voor vele rijders een ideale fiets. Niet voor niets wordt een tweedehands Flyer door vele vak bladen verkozen tot de beste in zijn klasse.