Zoek in de buurt

Afstand

Locatie

Merkenoverzicht

Tweedehands Cube

Tweedehands Cube

Cube is een Duitse fietsfabrikant van sportieve fietsen die de laatste jaren snel is gegroeid. Het motto van de fietsfabrikant is Cube your life, wat voor een tweedehands Cube zoveel betekend als: de hoogste kwaliteit, het beste design en plezier in het fietsen. Wanneer je een tweedehands Cube hebt aangeschaft merk je meteen deze verrijking in uw sportieve leven.

TIP!: Wil je snel en gemakkelijk de juiste fiets te zien krijgen? Maak dan gebruik van het verfijningsmenu aan de linkerzijde van de pagina!

Bekijk hier alle tweedehands Cube fietsen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Het Duitse Cube is in 1993 gericht door Marcus Pürner in de meubelfabriek van zijn vader in Waldershof. Het bedrijf is in korte tijd uitgegroeid van underdog tot één, van de markt leiders in hun segment. Cube is er in geslaagd om met een zeer rationeel productie apparaat toch erg aansprekende fietsen te bouwen. 

Een tweedehands Cube vindt je in verschillende categorieën. Zo vindt je een tweedehands Cube onder racefietsen, mountainbikes, hybride fietsen en zelfs kinderfietsen. Kies een tweedehands Cube als u over verharde paden wilt racen, een tweedehands Cube als trailen je grote passie is of kies voor een tweedehands Cube als je een goede trekking fiets kiest voor de recreatie.

Of u nu een professional of recreant bent,  een tweedehands Cube fiets is er één die bij jou wensen past. Binnen ieder segment streeft Cube er naar de beste tweedehands Cube fiets te bouwen voor de beste prijs.