Zoek in de buurt

Afstand

Locatie

Merkenoverzicht

Tweedehands Cortina

Tweedehands CortinaEen tweedehands Cortina fiets is veel meer dan alleen dan een product dat je van A naar B transporteert. Fietsen is fashion en als de fiets je fashionitem is dan is de straat jouw catwalk. Tweedehands Cortina’s vertalen de laatste modetrends speciaal voor jou om naar trendy fietsen. Cortina laat zich inspireren door de wereldwijde trends en ontwikkelingen, maar ook door de fietser zoals jij! Cortina bezoekt hiervoor aansprekende beurzen en fashionshows in Europa, maar gaat ook de straat op. Alles wat  haar aanspreekt, verzamelen zij en wordt vertaald naar de fietscollectie van de tweedehands Cortina fietsem. Kortom, wil je een echte fashion fiets? Dan zit je bij tweedehands Cortina helemaal goed!

TIP!: Wil je snel en gemakkelijk de juiste fiets te zien krijgen? Maak dan gebruik van het verfijningsmenu aan de linkerzijde van de pagina!

Bekijk hier alle tweedehands Cortina fietsen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

In de jaren zeventig kwam Cortina op de markt met een degelijke stadsfiets. Kwaliteit, no-nonsense en degelijk waren de kernwoorden waar het merk voor stond. In 2006 sloeg Cortina een andere weg in en wou het haar imago veranderen naar een merk met een echte beleving voor de consument. Door goed te kijken naar de trends en ontwikkelingen in de markt is Cortina er in geslaagd om trendy lifestyle fietsen te creëren. De fietsen zijn een combinatie van design, comfort, kwaliteit en zeer betaalbaar. De zoektocht van Cortina naar de moderne, trendy fiets bracht haar terug bij de basis, bij de fiets zoals hij er vroeger uitzag. De originele, robuuste transportfietsen zijn in het begin van de 20e eeuw ontstaan. Stevige stadsfietsen voorzien van een voor- en achterdrager. Deze fietsen werden vooral veel gebruikt als slagers- of bakkersfiets waarmee met een grote mand voorop bestellingen werden bezorgd.

De eerste jaren na 2006 waren voor het merk nog erg lastig omdat het onderscheidende vermogen nog niet voldoende was aangebracht. Het succes van het merk kwam dan ook pas in de collectie van 2008. Cortina bracht de moederfiets met bijbehorende accessoires op de markt. De grootste slag maakte het merk met de tweedehands Cortina Transport U4, die door Nederland erg goed werd ontvangen en nog steeds in de huidige collectie zit.

Inmiddels kunnen we wel zeggen dateen tweedehands Cortina het straatbeeld voorgoed heeft veranderd. Een tweedehands Cortina fiets, is een fiets waar je mee gezien wilt worden, die bij jouw stijl passen. Fietsen om blij van te worden. Fashion is het vertrekpunt van een tweedehands Cortina om te blijven verassen. Jouw tweedehands Cortina, jouw stijl.