Zoek in de buurt

Afstand

Locatie

Merkenoverzicht

Tweedehands Cervélo

Tweedehands CervéloVoor de echte wielerfans is een tweedehands Cervélo geen onbekende. Het merk is opgericht vanuit het principe van het ontwerp en de techniek om de beste fiets te bouwen. Cervélo gelooft dat er mensen zijn die opzoek zijn naar iets anders maar vooral naar iets beters. Uit die gedachte is het functioneel aangedreven ontwerp van een tweedehands Cervélo ontstaan.

TIP!: Wil je snel en gemakkelijk de juiste fiets te zien krijgen? Maak dan gebruik van het verfijningsmenu aan de linkerzijde van de pagina!

Bekijk hier alle tweedehands Cervélo fietsen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Het Canadese-Nederlandse Cervélo is opgericht in 1995 door twee ingenieurs. Phil White en Gérard Vroomen besloten om snellere tijdritfietsen te gaan ontwikkelen, startend vanaf het nulpunt. De reden van Cervélo was simpel: White en Vroomen waren van mening dat er in het tijdrijden heel wat te verbeteren viel qua techniek, materiaal en uiteindelijk dus tijd. De fietsen van Cervélo waren lichter en gestroomlijnder dan de normale fietsen voor de weg, waardoor men dus sneller zou kunnen rijden. Door de goede resultaten was het cervélo al snel niet meer weg te denken uit het wielercircuit.

Het grote verschil van een tweedehands Cervélo ten opzichte van de concurrentie zit hem mede in het grote gewichtsverschil. Al in 1996 introduceerde Cervélo als eerst een carbon frame waarvan he totaal gewicht onder één kilo lag. Het lage gewicht van een tweedehands Cervélo zorgt ervoor dat u eenvoudig onder hoge snelheid een scherpe bocht kunt nemen, zonder dat de fiets begint te schudden of onvertrouwd aanvoelt. Naast het lichtgewicht materiaal van een tweedehands Cervélo is de buitenkant van de fiets natuurlijk ook erg belangrijk. Het merk vindt dat een tweedehands Cervélo er namelijk aan de buitenkant ook goed en degelijk uit moet zien. Zo is een tweedehands Cervélo een ingetogen instrument van uw prestatie waarop u zeker gezien wilt worden.

Met een tweedehands Cervélo voel je de passie die de makers erin hebben gestopt. Op een tweedehands Cervélo zal fietsen nooit meer het zelfde zijn.