Zoek in de buurt

Afstand

Locatie

Uw keuze

Filters

Merkenoverzicht

Tweedehands Cannondale

Tweedehands CannondaleHet Amerikaanse merk Cannondale staat bekend om haar jarenlange innovaties op het gebied van mountainbikes en racefietsen. Het merk biedt naast de brede collectie mountainbikes en racefietsen ook een kwalitatief hoogstaande lijn hybride fietsen. Standaard biedt het merk aan de eerste eigenaar een levenslange garantie, wat erg veel zegt over de kwaliteit van een tweedehands Cannondale. Bekijk je dit samen met de garantie die één van onze aangesloten dealers u biedt dan en u kunt er dus vanuit gaan dat u met een tweedehands Cannondale nog jarenlang rijplezier heeft.

TIP!: Wil je snel en gemakkelijk de juiste fiets te zien krijgen? Maak dan gebruik van het verfijningsmenu aan de linkerzijde van de pagina!

Bekijk hier alle tweedehands Cannondale fietsen

Rooster  Lijst 

Totaal 1 fietsen

Stel een Aflopende Directie in
Onderstaande fietsen zijn geplaatst door 1 verschillende dealers

Rooster  Lijst 

Totaal 1 fietsen

Stel een Aflopende Directie in

Cannondale is een Amerikaanse fietsproducent dat is opgericht op een overvolle zolder boven een augurkenfabriek in 1971. Tijdens de eerste jaren groeide het bedrijf al snel door de introductie van de eerste fietskar in de industrie, de 'Bugger'. Naast de fietskar voegde Cannondale een succesvolle kleding en accessoire lijn toe aan haar collectie, terwijl het bedrijf verder bouwde aan een sterke reputatie op het gebied van innovatie en kwaliteit. Die reputatie bleek van onschatbare waarde toen Cannondale in 1983 haar eerste fiets introduceerde; een hybride fiets. Deze handgemaakte, oversized aluminium frames waren lichter en stabieler dan de op dat moment populaire stalen frames. Dit succes werd in 1984 dan ook al snel opgevolgd door de introductie van de eerste mountainbike en racefiets.

Een tweedehands Cannondale fiets is dan ook vandaag de dag, de state-of-art van de fietsindustrie. Wie op een tweedehands Cannondale rijdt voelt zich als de koning van de weg. Kenmerkend voor een tweedehands Cannondale is het gebruik van aluminium, maar sinds enige tijd maakt Cannondale ook gebruik van Carbon in haar tweedehands Cannondale fietsen. Met beide materialen creëren zij een tweedehands Cannondale voor iedere type rijder.

Wie nu al beschikt over tweedehands Cannondale fiets wil niet snel meer iets anders. Een tweedehands Cannondale is dus een waar succesverhaal.