Zoek in de buurt

Afstand

Locatie

Merkenoverzicht

Tweedehands BMC

Tweedehands BMCHet Zwitserse BMC staat bekend om zijn kwaliteitsfietsen. Een tweedehands BMC straalt dan ook eenvoud, passie en meesterschap uit. BMC investeert veel in onderzoek en ontwikkeling en streeft er altijd naar om een hoogwaardig product af te leveren. Wanneer je zoekt naar een wielrenner, mountainbike of hybride fiets, dan geeft een tweedehands BMC fiets jou die zekerheid.

TIP!: Wil je snel en gemakkelijk de juiste fiets te zien krijgen? Maak dan gebruik van het verfijningsmenu aan de linkerzijde van de pagina!

Bekijk hier alle tweedehands BMC fietsen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Het Zwitserse BMC is opgericht in 1994 in het plaatsje Grenchen. BMC kreeg al snel bekendheid toen het begon met de sponsering van het professionele team Phonak. In 2000 nam Andy Rihs BMC over met de visie om de ‘Porsches onder de racefietsen’ te bouwen. Doormiddel van haar eigen carbon productie en R&D afdeling genaamd het “Impec Advanced R&D Lab” slaagde Rihs er in om deze uitspraak werkelijkheid te laten worden.

Of je nu op een tweedehands BMC de trails en passen op en neer vliegt of triathlon afstanden overwint, door de kwaliteit van een tweedehands BMC fiets gaat dit een stuk makkelijker. De Zwitserse precisie en liefde voor detail is in iedere tweedehands BMC fiets terug te zien. Door het eigenzinnige uiterlijk van een tweedehands BMC fiets is deze als snel te herkennen. Zelfs als er geen merk of kleur op het frame van een tweedehands BMC te zien zijn is deze nog te onderscheiden.

Een tweedehands BMC fiets is er dus echt eentje voor de liefhebber. Die gene die met een vergrootglas dichterbij wil komen en de liefde voor detail wil ontdekken voelt zich op een tweedehands BMC al snel thuis.