Zoek in de buurt

Afstand

Locatie

Merkenoverzicht

Tweedehands Bianchi

Tweedehands BianchiBianchi heeft al een grote stempel gedrukt op de geschiedenis van de wielersport. Met fietsen die hebben geleid tot de overwinning van vele grote kampioenen. Bianchi richt zich op het produceren van fietsen voor de internationale fiets markt en dat is dan ook te zien in de collectie van dit merk. Een tweedehands Bianchi fiets is er dus eentje voor ieder zijn wens.

TIP!: Wil je snel en gemakkelijk de juiste fiets te zien krijgen? Maak dan gebruik van het verfijningsmenu aan de linkerzijde van de pagina!

Bekijk hier alle tweedehands Bianchi fietsen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Het Italiaanse Bianchi is opgericht in 1885 door Edoardo Bianchi. Het al 130 jaar oude bedrijf is daarmee één van de oudst nog bestaande fiets fabrikanten. Op 21 jarige leeftijd begint Edoardo zijn eigen fietsenwinkel in de binnenstad van Milaan. Hier maakte hij in een kleine werkplaats zijn eerste fiets. De producten waren zo goed dat Bianchi als na drie jaar moest uitwijken naar een groter pand. Naast fietsen startte hij ook met het produceren van auto’s en motoren welke minder succesvol waren.

De tweedehands Bianchi fietsen zijn vooral bekend door de kleur “celeste”. Deze kleur was oorspronkelijk hemelsblauw maar tegenwoordig zie je vooral zeegroen terug op tweedehands Bianchi fietsen. Het is duidelijk dat tweedehands Bianchi fietsen zich onderscheiden door hun lange traditie. Het bedrijf is innovatief en vooruitgangsgericht en dat is dan ook te merken aan de kwaliteit van een tweedehands Bianchi fiets. Een tweedehands Bianchi fiets vindt je in een aantal categorieën. Zo vindt je een tweedehands Bianchi fiets in de categorie: Racefiets, Mountainbike en hybride fiets. Zo is er voor iedere type fietser een tweedehands Bianchi fiets.    

Bent u dus opzoek naar een fiets met een lange geschiedenis, die nog steeds op de nieuwste technologie gericht is, dan is een tweedehands Bianchi fiets precies wat u zoekt.