Zoek in de buurt

Afstand

Locatie

Merkenoverzicht

Tweedehands Alpina

Tweedehands AlpinaAlpina biedt een groot assortiment aan tweedehands kinderfietsen. De hippe en trendy tweedehands kinderfietsen van Alpina helpen jou als kind bij het ontdekken van jouw talenten liggen of ontdekken wat je leuk vindt. Van loopfietsje tot 26 inch kinderfiets, een tweedehands Alpina kinderfiets helpt je bij jouw ontdekkingstocht.  Met de 3 maanden garantie die de aangesloten dealers jou bieden kun je er zeker van zijn dat je een goede en betrouwbare fiets koopt.

TIP!: Wil je snel en gemakkelijk de juiste fiets te zien krijgen? Maak dan gebruik van het verfijningsmenu aan de linkerzijde van de pagina!

Bekijk hier alle tweedehands Alpina fietsen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Een tweedehands Alpina helpt jou kind de wereld te ontdekken. Alpina is het kinderfiets merk van Cortina en net als het moedermerk bestaat de collectie uit tweedehands trendy modellen voor zowel jongens als meisjes. Vanaf 2 jarige leeftijd vindt jou kind al de tweedehands Alpina fiets van zijn/haar dromen.

In de collectie vind je stevige en veilige tweedehands Alpina kinderfietsen in de framematen vanaf 12 inch tot en met 26 inch. Hierbij staat veiligheid voor Alpina voorop. Op alle tweedehands Alpina kinderfietsen van dit merk vindt je bijvoorbeeld dubbele remmen. Zo kan jou kind dus altijd goed remmen en dat voorkomt gevaarlijke situaties. Tweedehands Alpina kinderfietsen beschikken verder over een geveerde voorvork en een trio-binder, zodat jou kind van alles mee achter op zijn/haar fiets mee kan nemen.

Met een tweedehands Alpina ontdek je waar jou talenten liggen en ontdek je waar je goed in bent. Kortom met de tweedehands stoere jongensfietsen en hippe tweedehands meisjesfietsen van Alpina kun jij de wereld veroveren.