Over Tweedehandsfiets.com 

Bij Tweedehandsfiets.com zijn wij van mening dat tweedehands fietsen kopen eenvoudiger, completer en veiliger moet. Door dit platform hoef je nooit meer te verdwalen tussen het aanbod. Je vindt hier een compleet overzicht van alle beschikbare fietsen en bijbehorende dealers in heel Nederland!

Door gebruik te maken van ons zoekvenster kun je de gewenste fiets heel eenvoudig vinden of het aanbod van een specifieke dealer bekijken. Alle informatie is up-to-date en betrouwbaar. Alle fietsen kunnen eenvoudig worden gecheckt op framenummer of ze niet gestolen zijn. Via ons vindt je dus enkel eerlijke fietsen. Doordat dealers uit het hele land bij ons zijn aangesloten, heb je keuze uit een zeer ruim aanbod. Of je nu op zoek bent naar een leuke kinderfiets, een sportieve mountainbike of een handige elektrische fiets, via ons vindt je er vast één bij jou in de buurt. Heb je een geschikte fiets gevonden? Bekijk de bijbehorende PDF met dealer informatie en ga bij de dealer langs. Ook kun je er voor kiezen om eerst telefonisch contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Tevens heb je de optie om een fiets tijdelijk te reserveren.

Tweedehandsfiets.com verkoopt zelf geen fietsen en is dus een objectief en onafhankelijk platform. Daarnaast worden wij ondersteund door fabrikanten en dealers. Eenvoudiger een kwalitatief hoogwaardige tweedehands fiets vinden doe je bij Tweedehandsfiets.com.