Missie en visie van Tweedehandsfiets.com


Met een ontwikkeltijd van ruim 1,5 jaar is Tweedehands.com geen standaard internet concept, Tweedehandsfiets B.V bevat een stevige fundering en een goed uitgedachte strategie.

Missie

Tweedehandsfiets.com heeft de ambitie om een platform te creëren waar potentiële kopers en dealers eenvoudiger met elkaar in contact komen. Door alle aangeboden fietsen en informatie van de dealers op één platform aan te bieden, verkleinen we de zoektocht naar een geschikte tweedehands fiets. Een platform dat is gericht op kwaliteit, gemak, beleving en service, met een tevreden klant als absoluut einddoel.

Visie

Dankzij Tweedehandsfiets.com is het aanschaffen en verkopen van tweedehands fietsen geen uitdaging meer, maar kinderlijk eenvoudig en zelfs leuk! Onze visie luidt dan ook: Tweedehandsfiets.com heeft de ambitie om met deze aanpak het grootste, beste, meest complete en gebruiksvriendelijkste online platform voor tweedehands fietsen te worden binnen de Nederlandse consumentenmarkt.

DEALER AAN HET WOORD

Fietsenwinkel ten Tusscher

Fietsenwinkel Ten Tusscher Enschede

In Enschede Overijssel vindt u Fietsenwinkel Ten Tusscher. Ten Tusscher is al vele jaren een begrip in Enschede en omstreken...

lees meer