Fietsenwinkel bij jou in de buurtFietsenwinkel

Zoek jij ook een fietsenwinkel bij jou in de buurt? Op verschillende plaatsen in Nederland en België is een fietsenwinkel aangesloten bij Tweedehandsfiets.com. Handig is om gebruik te maken van onze kaart of te zoeken op postcode om een fietsenwinkel bij jou in de buurt te vinden.
Heb je bij een aangesloten fietsenwinkel de fiets gevonden die jij zoekt? Dan kun je contact op gaan nemen met deze fietsenwinkel. Toch zijn er een aantal handige weetjes die wij je mee willen geven voordat je gaat kijken bij deze fietsenwinkel.

  • Wanneer je telefonisch contact opneemt met de fietsenwinkel, is het handig om te noteren met wie je hebt gesproken. Zo weet je ook naar wie je moet vragen als je gaat kijken naar fiets.
  • Kijk altijd of de framemaat juist is. Een te grote of kleine fiets kan in de toekomst onplezierig worden. De aangesloten fietsenwinkel kan je hier een goed advies over geven.
  • Handig is om met de fietsenwinkel te bespreken wat er allemaal nog aan de tweedehands fiets moet gebeuren. Bespreek alle zaken goed zodat alles voor jezelf duidelijk is.
  • Maak concrete afspraken met de fietsenwinkel. Hierbij moet je denken aan: wat is de uiteindelijke prijs?, wanneer kun je de tweedehands fiets komen ophalen, of wordt deze bezorgd?, hoe kan er betaald worden? en welke service kun je van ze verwachten? 

Zoek nu snel een fietsenwinkel bij jou in de buurt

DEALER AAN HET WOORD

Fietsenwinkel ten Tusscher

Fietsenwinkel Ten Tusscher Enschede

In Enschede Overijssel vindt u Fietsenwinkel Ten Tusscher. Ten Tusscher is al vele jaren een begrip in Enschede en omstreken...

lees meer