DEALER AAN HET WOORD

Fietsenwinkel ten Tusscher

Fietsenwinkel Ten Tusscher Enschede

In Enschede Overijssel vindt u Fietsenwinkel Ten Tusscher. Ten Tusscher is al vele jaren een begrip in Enschede en omstreken...

lees meer

Merkenoverzicht

Tweedehands fiets de juiste keuze!

Print
Door Redactie Tweedehandsfiets.com 16 oktober 2015 Laat een reactie achter Ga naar de reacties

Tweedehands fiets de juiste keuze!

Tweedehands fietsWanneer je een tweedehands fiets wil gaan aanschaffen doe je dit natuurlijk het liefst bij een betrouwbare dealer bij jou in de buurt. Tweedehandsfiets.com biedt jou een overzichtelijk aanbod fietsen zodat jij snel en eenvoudig de juiste fiets vindt. Waarom je zou moeten kiezen om via Tweedehandsfiets.com een fiets aan te schaffen? Wij leggen je graag de voordelen uit:

Dealers bij jou in de buurt:
Wanneer je op zoek gaat naar een gebruikte fiets dan wil je die natuurlijk het liefst vinden bij een dealer bij jou in de buurt. Zo kun je altijd terug als er iets veranderd moet worden of kun je de fiets in onderhoud doen bij de dealer waar je de fiets aanschaft.

Slimme zoekbalk:
Maak gebruik van de slimme zoekbalk die Tweedehandsfiets.com biedt. Zo vind je nog sneller de tweedehands fietsen die voldoen aan jou verwachtingen.

Fiets reserveren:
Heb je de juiste fiets gevonden? Reserveer dan eenvoudig de fiets bij de dealer waar de fiets wordt aangeboden. Zo sta je nooit voor de verassing dat de fiets net is verkocht als je gaat kijken bij de dealer.

Kwalitatief goede fietsen:
Wanneer je de fiets hebt gereserveerd verwacht je bij aankomst natuurlijk een goede fiets aan te treffen. Natuurlijk is de fiets gebruikt en zullen hier en daar wel wat gebruikssporen zichtbaar zijn. Om jou niet voor verassingen te laten staan wordt iedere tweedehands fiets standaard rijklaar gemaakt door één van onze aangesloten specialisten. Zo ga je altijd met de garantie op pad dat je geen kat in de zak hebt gekocht.

Overzichtelijk in je eigen account:
In jouw eigen klant account kun je eenvoudig zien welke tweedehands fietsen je al hebt gereserveerd. Zo vind je dus gemakkelijk de fiets weer terug zonder dat je hoeft te zoeken. Goede ervaringen met één van onze dealers? Sla dan de dealer op onder favoriete dealers. Zo zie je snel of de favoriete dealer een geschikte fiets voor jou heeft.

Tweedehands fiets

Posted in: Koop advies
Laat een reactie achter
Geen reacties