DEALER AAN HET WOORD

Fietsenwinkel ten Tusscher

Fietsenwinkel Ten Tusscher Enschede

In Enschede Overijssel vindt u Fietsenwinkel Ten Tusscher. Ten Tusscher is al vele jaren een begrip in Enschede en omstreken...

lees meer

Merkenoverzicht

Dealer aan het woord: Leenders Bike Totaal Hengelo

Print
Door Redactie Tweedehandsfiets.com 8 augustus 2014 Laat een reactie achter Ga naar de reacties

Leenders Bike Totaal

Leenders Bike Totaal in dealer aan het woord

In Hengelo Overijssel vindt je Leenders Bike Totaal met 3000m2 eindeloos tweewieler plezier en is daarmee één van de grootste tweewielerzaken van Europa.

Maarten Spijker van Leenders Bike Totaal verteld: 

Leenders Bike Totaal is opgericht door Jos Leenders. Jos Komt van oorsprong uit Gendt (Gelderland), waar hij vroeger als kleine jongen al werkzaam was in de dorpswinkel van zijn vader.  

Hier werkte hij naast zijn school en sport alle vrije uurtjes. In 1987 kreeg Jos de mogelijkheid om een zaak over te nemen in Hengelo, Mulder genaamd. Dit is vervolgens in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip in de regio : De brommerhoek. De zaak werd echter snel te klein aan de oude Postweg en Jos bouwde een groot pand aan de Pasmaatweg ( huidige locatie).

Hij wilde de grootste tweewielerzaak van Nederland neerzetten. Een 3000m2 tellend pand was ontstaan. Nu, 15 jaar later staat er een prachtige fietsenwinkel bestaande uit 2 verdiepingen. De gehele bovenverdieping staat vol met elektrische fietsen en is voorzien van een inpandige testbaan: Ebikecenter.nl.

Maarten Is bedrijfsleider van Leenders Bike Totaal en runt samen met Jos Leenders de zaak. Het gehele team bestaat uit 4 verkopers en 4 monteurs en wordt versterkt door parttimers en leerling monteurs.

Leenders Bike Totaal verkoopt van race tot kinderfietsen, maar ziet vooral de toekomst in de e-bikes en de Speed pedelic’s(45km/h). Maar ook voor een trendy fiets of een leuk wielershirt ben je bij Leenders Bike Totaal aan het juiste adres. Natuurlijk hebben zij ook een groot aanbod occasions, dat is ook de reden dat ze ingestapt zijn in Tweedehandsfiets.com

Arjan van der Vegt is hiervoor verantwoordelijk binnen de onderneming. Hij zorgt dat deze fietsen 100% rijklaar staan en zet ze vervolgens met een enkele muisklik online.
Bij Leenders bent u ook aan het juiste adres voor een prachtige racefiets of mountainbike. Aluminium, carbon of vol-geveerd. Alles behoord tot de mogelijkheden. Een andere grote afdeling binnen de zaak is de Koga shop. Een prachtige geteilde hoek met alle modellen van het Nederlandse merk.

Ook de vakantie fiets mag niet ontbreken in de winkel. Om de ideale fiets te kunnen kopen is maatvoering van groot belang. Een modern en uiterst nauwkeurig meetsysteem is daarom een must binnen de onderneming. Elke klant wordt opgemeten, waarna de fiets perfect wordt afgesteld op de lichaamsbouw. Een fietstocht is immers niet geslaagd door de aankoopprijs van de fiets maar door een perfecte zithouding.Laat een reactie achter
Geen reacties