DEALER AAN HET WOORD

Fietsenwinkel ten Tusscher

Fietsenwinkel Ten Tusscher Enschede

In Enschede Overijssel vindt u Fietsenwinkel Ten Tusscher. Ten Tusscher is al vele jaren een begrip in Enschede en omstreken...

lees meer

Merkenoverzicht

Dealer aan het woord: Fietsenwinkel ten Tusscher

Print
Door Redactie Tweedehandsfiets.com 4 februari 2015 Laat een reactie achter Ga naar de reacties

Fietsenwinkel ten Tusscher

Fietsenwinkel ten Tusscher

Fietsenwinkel Ten Tusscher in dealer aan het woord

Wie bij Fietsenwinkel Ten Tusscher binnenkomt, stapt in een wereld van kwalitatief goede fietsen, uitstekende productkennis en een uitmuntende service.

De fietsenzaak van Jan en Sylvia ten Tusscher aan de Oldenzaalsestraat 340 is al vele jaren een begrip in Enschede en omstreken. Ondergebracht in speciale shop in shops zijn Cannondale, Specialized en Trek de blikvangers van de winkel. In deze shops vindt u werkelijk alle accessoires, fietsonderdelen en kleding van deze merken.

In 2013 is de zaak volledig verbouwd verteld Jan ten Tusscher. Met een enorme glazen pui aan de Oldenzaalsestraat is de winkel een enorme blikvanger. Ten opzichte van de oude winkel heeft de nieuwe winkel een verdubbeld winkel oppervlakte. Hierin kan de zaak zich verder specialiseren in enkele topmerken en blijven zij een groot aanbod bieden aan stads-, hybride- en kinderfietsen. Ten Tusscher heeft nu twee ingangen, met de mogelijkheid om aan de Schreursweg op eigen parkeerterrein te parkeren. 

Bij Fietsenwinkel ten Tusscher blijft de serviceafdeling de kern van de zaak. Een nieuwe fiets gaat niet zomaar de deur uit. De monteurs voeren altijd nog een laatste check uit en de verkoper helpt u de fiets perfect op zithoogte af te stellen.

Natuurlijk biedt ten Tusscher u ook een ruim aanbod aan tweedehands fietsen. Op de eerste verdieping vindt u een ruime showroom waar het complete aanbod aan u wordt getoond. Alle fietsen zijn voorzien van 6 maanden garantie en worden rijklaar aan u afgeleverd.

Kortom bij Fietsenwinkel ten Tusscher bent u voor ieder type fiets, nieuw of gebruikt, aan het juiste adres. Kijk hier voor het complete overzicht gebruikte fietsen. 

Fietsenwinkel ten Tusscher

Laat een reactie achter
Geen reacties